РЕЗУЛТАТИ ОТ СЪСТЕЗАНИЯТА ЗА ТЕСТОВЕ И ТЕСТОВИ ЗАДАЧИ ЗА ДЗИ

Публикувано на: 05.04.2008 | източник: МОН
Сподели в Svejo.net | Facebook| Последни новини

Днес, 4 април 2008 г., министърът на образованието и науката Даниел Вълчев награди победителите в конкурса за съставяне на най-интересна тестова задача и най-добър тест за държавните зрелостни изпити по предметите Български език и литература, История и цивилизации, География и икономика, предметен цикъл „Философия”, Физика и астрономия, Химия и опазване на околната среда, Биология и здравно образование, Немски език.

Учителите получиха преносим компютър, а учениците – цифрови фотоапарати.

Диана Димитрова, учител в АГ „Гео Милев”, гр. Русе, е наградена за съставяне на тест за ДЗИ по Български език и литература.

Крум Стоянов, ученик в ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви”, гр. Хасково, е награден за съставяне на най-интересна тестова задача по БЕЛ.

Броят на взелите участие учители в конкурса е 23 с общ брой предложени тестове 26, а броят на взелите участие ученици е 10 с общ брой предложени тестови задачи 10.

Антон Атанасов, учител в Спортно училище „В. Левски”, гр. Пловдив, е награден за съставяне на тест за ДЗИ по История и цивилизации.

Броят на взелите участие учители в конкурса е 12 с общ брой предложени тестове 12, а броят на взелите участие ученици е 1 с една предложена тестова задача.

Елена Алексова, учител в ПГИ „Иван Илиев”, гр. Благоевград, е наградена за съставяне на тест за ДЗИ по География и икономика.

Броят на взелите участие учители в конкурса е 3 с общ брой предложени тестове 3, а броят на взелите участие ученици е 4 с общ брой предложени тестови задачи 4.

Емил Кръстев, учител в ПГИЧЕ „Св. Методий”, град София, е награден за съставяне на тест за ДЗИ по предметен цикъл „Философия”.

Броят на взелите участие учители в конкурса е 6 с общ брой предложени тестове 7.

Пламен Варчев, учител в ПМГ „Акад. Иван Ценов”, гр. Враца, награден за съставяне на тест за ДЗИ по Физика и астрономия.

Броят на взелите участие учители в конкурса е 4 с общ брой предложени тестове 4, а броят на взелите участие ученици е 1 с общ брой предложени тестови задачи 10.

Янка Найденова, учител в СОУ „Георги Брегов”, гр. Пазарджик, е наградена за съставяне на тест за ДЗИ по Химия и опазване на околната среда.

Броят на взелите участие учители в конкурса е 3 общ брой предложени тестове 3.

Петър Гогов, учител в ЧНЕГ „Веда”, гр. София, е награден за съставяне на тест за ДЗИ по Биология и здравно образование.

Броят на взелите участие учители в конкурса е 3 с общ брой предложени тестове 5, а броят на взелите участие ученици е 1 с една предложена тестова задача.

Мариана Цакова, учител в 96 СОУ „Л.Н. Толстой”, гр. София, е наградена за съставяне на тест за ДЗИ по Немски език.

Броят на взелите участие учители в конкурса е 2 с общ брой предложени тестове 2, а броят на взелите участие ученици е 1 с една предложена тестова задача.

Наградените тестове и тестови задачи може да видите тук.


Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели


Препоръчваме Ви:Последни новини

1. Първи учебен ден - 64 000 първокласници влизат в класните стаи в страната

На първия учебен ден днес се очаква около 64 000 първокласници да влязат в класните стаи в страната, като от тях в София децата в първи клас да са около 10 000.

2. Обявиха резултатите от второто класиране на кандидатите за СУ

/Къде да уча?/ Вторият етап на класирането на кандидат-студентите в Софийския университет "Св. Климент Охридски" за учебната 2014/2015 година беше обявен вчера, пише dir.bg.


3. Обявяват второ класиране за гимназиите

/Къде да уча?/ Днес Министерството на образованието и науката трябва да обяви второто класиране за прием в гимназиите. Резултатите ще бъдат публикувани в интернет на сайта на министерството и на регионалните инспекторати, а до 18 ч. списъците ще бъдат разлепени в училищата.

4. Училище да се повтаря още от трети клас

/Къде да уча?/ Няма да загубим пари за наука, ако продължим свършеното дотук
Един учебник с много помагала ще премахне възможностите за корупция, казва Анелия Клисарова


5. Кандидат-студенти обявиха Левски за кръгъл сирак

/Къде да уча?/ Някои хора произлезли от Адам и Ева, а други - от маймуните, това е бисер от мераклите за вишисти

6. Зрелостниците от Кърджали с най-висок резултат на матурите

/Къде да уча?/ София. Зрелостниците от Кърджали, Смолян и Благоевград имат най-висок среден резултат на тазгодишните матури. Това стана ясно Министерството на образованието, в което днес бяха оповестени резултатите от държавните зрелостни изпити 2014 г.


7. Днес е изпитът по български език и литература в СУ

/Къде да уча?/ Кандидатстудентският изпит по български език и литература от редовната сесия в Софийския университет "Св. Климент Охридски" започва днес в 9.00 часа, съобщи пресцентърът на висшето училище.

8. Фалшив сайт пуска неверни оценки от матурите

/Къде да уча?/ Разпространяваната в момента информация, че на сайт са публикувани резултатите от държавните зрелостни изпити е невярна, а въпросната интернет страница няма нищо общо с Министерството на образованието и науката.


9. Спират бизнеса с учебниците

/Къде да уча?/ Спестените пари ще отидат за ремонт на школата

10. Училищата обявяват прием на деца в първи клас

/Къде да уча?/ Днес училищата ще обявяват приема на първокласници за учебната 2014/2015 година. Документите се подаваха от януари месец, а крайният срок бе 30 май.

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!