Хрисела – Перфект Консулт ЕООД - Агенция за подбор на персонал

Описание:

„Хрисела – Перфект Консулт” ЕООД е консултантска фирма за подбор на персонал и управление на човешки ресурси. Специализирана в информиране, селектиране, консултиране и наемане на работа за Република България. Имаме стил на работа ориентиран към резултатите и дисциплината да спазваме обешанията си, да имаме способността да работим съгласно най-високите професионални стандарти. С познанията в сферата на човешки ресурси и опитта натрупан по разнообразни проекти, ние се стремим да осигурим качество във всичко, което вършим, съчетано с професионализъм и прецианост в работата си. За всеки успешен бизнес и развиваща се организация най-важната инвестиция е човешкия капитал! Благодарение на партньорството ни с водещи консултански компании в областта на правото, счетоводството, одита, недвижимите имоти, строителството, бизнес структурирането и рекламата, нашите клиенти получават комплексен мениджмънт на консултански услуги, гаранция за професионализъм и успешни бизнес решения. Защо да изберете нас? - Защото гарантираме систематичност, последователност, прецизност и висок професионализъм в откриване на възможно най-добрите кандидати. - Защото сме способни да се променяме, адаптираме и да сме гъвкави според бизнес ситуацията. - Защото ние ще ви спестим време и средства, изразходвани за среща с напълно неподходящи кандидати. - Защото в наше лице , вие ще откриете дългосрочен партньор в осигуряване на качествен човешки капитал за всички нива в структурата на вашата компания. - Защото работим съобразно най-високите европейски и световни стандарти За нас най-важно е нашите клиенти да останат доволни от съвместното ни сътрудничество, да оправдаем гласуваното доверие и да допринесем за успешното развитие на компанията! Нашата цел при създаване на компанията е да бъдем една от най-уважаваните консултантски фирми за подбор на персонал и управление на човешки ресурси – символ на професионализъм, доверие и сигурност.

брой посещения: 10939 от 22.10.2008

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!