Агенция за подбор и обучение на персонал "Clevman"

Описание:

Създадохме тази компания, за да подпомагаме творчески, качествено и професионално компаниите на българския пазар да изградят съвършената организация, като формираме организационна и управленска култура базирана на добрите световни принципи и бизнес практики. Това правим чрез: Центъра за оценяване, в който: * Набираме и подбираме нови членове за екипа Ви; * Оценяваме потенциала на хората – кандидати и членове на екипа Ви; * Извършваме оценка и изготвяме планове за развитие на персонала; Центъра за обучение, в който: * Изготвяме и провеждаме обучителни програми; * Меки умения (управление на времето и стреса, водене на преговори, комуникация, изграждане на социални мрежи и т.н.); * Мениджърски компетенции (управление на проекти, екипи, мотивация, планиране, взимане на решения и решаване на проблеми и т.н); * Специализирани професионални обучения (умения за продажба, водене на интервюта, обучения за обучители и т.н.); * Коучинг – индивидуални обучения за топ ръководен персонал; Центъра за консултиране, в който: Провеждаме консултации в областта на човешките ресурси и организационното развитие, например като: * Изготвяне и внедряване на системи (набор и подбор, заплащане, кариерно развитие, адаптация, обучение и т.н.); * Структуриране, оптимизиране преструктуриране, ре инженеринг на бизнес процеси; * Стратегическо управление на човешките ресурси; * Отношения в организацията (култура, конфликти, трудово правни взаимоотношения); * Управление на снабдяването; * Разработване и управление на проекти; * Разработване на системи - ISO 18001, ISO 14001, ISO 9001:2000, НАССР (ISO 26001); * Други консултации по Ваша конкретна заявка.

брой посещения: 7007 от 22.10.2008

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!