Центърът на ЕС за превенция и контрол на заболяванията предлага стаж

Публикувано на: 23.11.2012 | източник: Дневник
Сподели в Svejo.net | Facebook| Последни новини

Европейският център за превенция и контрол на заболяванията предлага два пъти годишно стажове в Стокхолм с продължителност шест месеца. Информацията е публикувана от Mladiinfo.

Стаж

По време на програмата стажантите ще могат да се запознаят с дейността на центъра и да придобият практически опит и познания в различните отдели на институцията.

Желаещите могат да кандидатстват за стаж в следните области: клинични инфекциозни заболявания, микробиология, публично здравеопазване, епидемиология, статистика в областта на инфекциозните заболявания, социални науки, медицинска информатика, научна комуникация или комуникация на риска, както и други свързани области.

Одобрените кандидати ще получават заплащане в размер от 1207.83 евро на месец. Центърът покрива и пътните разходи на стажантите, но те сами ще трябва да се погрижат за настаняването си.

Изисквания

За стажа могат да кандидатстват граждани на страните от Европейския съюз, на държавите - кандидати за членство, както и на Исландия, Лихтенщайн или Норвегия.

Те трябва да имат диплома за завършено висше образование и да владеят много добре поне два от официалните езици на общността, от които единият трябва да е английски.

Кандидатстване

Заинтересованите могат да изпратят, автобиография, мотивационно писмо, копия от необходимите дипломи и сертификати на traineeship@ecdc.europa.eu.

Краен срок: 30 януари 2013 г.


Допълнителна информация

Подробности можете да намерите на страницата на Европейския център за превенция и контрол на заболяванията.


Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели


Препоръчваме Ви:Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!