City University - Правец

Описание:

ФАКТИ ЗА КАЧЕСТВЕНОТО ОБРАЗОВАНИЕ, КОЕТО ЩЕ ПРОМЕНИ ЖИВОТА ВИ ЗАВИНАГИ Основан през 1973 г., Сити Юнивърсити е най-голямото частно висше учебно заведение в северозападните щати. Университетът е акредитиран от Асоциацията на северозападните американски щати за училищата и колежите, и е член на Международната асоциация на бизнесколежите.

Университетът е член на Американската асоциация за администрация на колежи и прием на студенти, Американската асамблея на бизнесколежите, Американския съвет по образованието, Комисията на северозападните американски щати за колежите и университетите, Международната асамблея за бизнесколежи, Националната асоциация на независимите колежи и университети, Вашингтонската асоциация на училищните администратори, Международния съвет за отворено и дистанционно образование и Института за международно образование. Сити Юнивърсити предлага над 70 образователни програми, водещи до бакалавърска и магистърска степен по бизнес, компютърни науки и образование в над 20 страни в целия свят.

Над 2 000 студенти в Източна Европа и Китай са започнали обучението си в Сити Юнивърсити през учебната 2002 – 2003 г. посредством редица партньорства в България, Китай, Гърция, Румъния, Словакия и Чешката република. Партньорът на Сити Юнивърсити в България, Международното Висше Бизнес Училище, е едно от първите частни висши учебни заведения в страната, легализирано от XXXIX Народно събрание на Република България и е акредитирано от Националната агенция за оценяване и акредиация (Държавен вестник, бр. 75 от юли 2002 г.). Обучението по програмата за бакалавърска степен по Бизнес администрация се провежда в Правец, а магистърската в София.


брой посещения: 32038 от 29.03.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!