International University - София

Описание:

Висше Училище Международен колеж е модерно висше професионално бизнес училище, което поставя на първо място своите студенти и ги подготвя да бъдат конкурентноспособни, готови да поемат управлението на дейности и фирми в съответствие с Европейските пазарни изисквания. Мисията на Програма University of Portsmouth към Висше Училище Международен Колеж е да осигури на своите талантливи и мотивирани студенти обучение по най-високите академични стандарти в света, за да разгърнат пълноценно възможностите си в нашия динамично развиващ се, конкурентен свят.

Ние очакваме нашите студенти да се конкурират за работни места с колегите си, завършили най-известните университети в света. Поради това планираме и осъществяваме дейността си така, че нашите курсисти да са поне толкова добре подготвени за реалния свят на бизнеса, колкото най-добрите им конкуренти.

Цели - Подготовка за нуждите на българския и световен модерен бизнес на конкурентноспособни и висококвалифицирани специалисти по мениджмънт, маркетинг, туризъм, икономика и икономическа информатика и др., готови да се справят с предизвикателствата на бързо променящия се пазар на труда -Осигуряване на качествено професионално обучение чрез удовлетворяване образователните потребности и желания на студентите при стриктно спазване нормативните изискванията за този тип обучение в Република България, стандартите в науката и образованието, поставяни и от организации за оценяване и акредитация в Европейския съюз. -Европейско признаване дипломите на ВУМК и възможности за продължаване образованието на неговите възпитаници в чуждестранни университети директно по бакалавърски и магистърски програми, ориентирани към маркетинга и мениджмънта, компютърните технологии и управлението на туризма.


брой посещения: 18695 от 29.03.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!