Английска бизнес гимназия Евростандарт

Описание:

Основана през 1996 г. по инициатива на ОББ АД и БУЛБАНК АД Единственото училище, в което пълноценно се съчетават английска езикова гимназия и професионално икономическо образование - 1760 часа интензивно и специализирано обучение по английски език, съобразено с европейската езикова рамка за достигане ниво на владеене на езика С1. - Подготовко за успешно представяне на международно признатите изпити TOEFL, IELTS, FCE, CAЕ, необходими при кандидатстване за обучение и работа в чужбина. - Обучение по основни икономически дисциплини за овладяване на професионална квалификация по професия „Финансист”. - Ежегодно участие в международни проекти с двуседмични ученически практики в чужбина. - Изучаване на съвременен компютърен софтуер – Microsoft Office, Corel Draw, Adobe Photoshop, WEB Design и придобиване на практически учения за работа с офис продукти, графичен дизайн, създаване на интернет страници, изграждане и поддържане на компютърни мрежи. - Овладяване на успешни бизнес умения чрез работа на учениците в създадени от тях учебно-тренировъчни фирми. - Самостоятелна база и учебни занятия само първа смяна–от 8,20ч. до 14, 10ч. Прием: с ТЕСТ или признаване на оценките от проведеното външно оценяване в VІІ клас Записване за изпит: от 22.03.2010 г. Дата за изпит: 24 април 2010 г. Предварителни консултации: 22 и 23 април 2010 г.

брой посещения: 10239 от 20.03.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!