Tехникум по машиностроене и електроника - Варна

Описание:

Tехникум по машиностроене и електроника - Варна Едно от най-старите училища във Варна, повече от 50 години в него са обучавани над 11 000 специалисти в различни области на машиностроенето, електрониката и двигателостроенето. Притежава ресурсен и кадрови потенциал за подготовка на съвременни кадри със средно специално образование и солидна чуждоезикова подготовка (паралелки с интензивно изучаване на чужди езици)- добре оборудвани кабинети по природните науки, лаборатории и работилници за провеждане на учебната и лабораторна практика по специалните предмети, компютърни кабинети с Интернет връзка. График на приема в 8 клас за учебната 2006 - 2007 г. Вид дейност Срок 1 Подаване на заявления за полагане на приемни изпити 30 май - 6 юни 2006 г. 2 Провеждане на приемните изпити: - български език и литература 19 юни 2006 г. - математика 23 юни 2006 г. 3 Обявяване на резултатите от приемните изпити до 3 юли 2006 г. 4 Получаване на служебна бележка с резултатите от приемните изпити 4 юли - 31 август 2006 г. 5 Подаване на документи за първи етап на класиране 4 - 7 юли 2006 г. 6 Обявяване на списъците с приетите ученици на първи етап на класиране до 11 юли 2006 г. 7 Записване на учениците, приети на първи етап на класиране или подаване на заявление за участие във втори етап на класиране 12 - 14 юли 2006 г. 8 Обявяване на списъците с приетите ученици на втори етап на класиране до 17 юли 2006 г. 9 Записване на учениците, приети на втори етап на класиране 18 - 20 юли 2006 г. 10 Обявяване на записалите се ученици и броя на незаетите места след втори етап на класиране до 24 юли 2006 г. 11 Подаване на документи за участие в трети етап на класиране 25 - 26 юли 2006 г. 12 Обявяване на списъците с приетите ученици на трети етап на класиране 27 юли 2006 г. 13 Записване на учениците, приети на трети етап на класиране 28 - 31 юли 2006 г. 14 Обявяване на записалите се ученици и броя на незаетите места след трети етап на класиране 1 август 2006 г. 15 Попълване на незаетите места след трети етап на класиране Oпределя се от директора на училището до 1 септември 2006 г.

брой посещения: 7727 от 29.03.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!