74 СОУ "Гоце Делчев" - София

Описание:

74 СОУ "Гоце Делчев" - София общообразователно, СОУ (І - ХІІ клас) 74 СОУ “Гоце Делчев” е основано през 1986 година. За изминалите 20 години то направи сериозни заявки за зряло професионално присъствие на пазара на образователни продукти. Днес 74 СОУ е едно от най-добрите училища в София и предлага на своите 1200 ученика конкурентно качество на учебния процес, разнообразна социална и личностна реализация на учениците в множеството на специализираните профили: В начален и среден курс-чуждоезиково обучение, музика /включително индивидуално изучаване на пиано, цигулка, акордеон/, изобразително изкуство, хореография, математика и информатика; В горен курс- профили: природоматематически, хуманитарен, чуждоезиков. Училището разполага с: • Пет модерни компютърни кабинета • Интернет с LAN - връзка • Новооборудвани кабинети по музика /3/, по хореография /2/ • Специализиран кабинет по изобразително изкуство • Кинозала с видеотека, Актова и Конферентна зали • Езиков кабинет на "Училища Европа" • Лекарски, стоматологичен и логопедичен кабинети /934-98-83/ • Кабинет за педагогическо консултиране • Библиотека и книжарница • Два физкултурни салона • Модерни зали за тенис и фитнес • Червен тенис-корт /934-98-84/ • Стол и бюфет

брой посещения: 9648 от 30.03.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Първи учебен ден - 64 000 първокласници влизат в класните стаи в страната

На първия учебен ден днес се очаква около 64 000 първокласници да влязат в класните стаи в страната, като от тях в София децата в първи клас да са около 10 000.

2. Обявиха резултатите от второто класиране на кандидатите за СУ

/Къде да уча?/ Вторият етап на класирането на кандидат-студентите в Софийския университет "Св. Климент Охридски" за учебната 2014/2015 година беше обявен вчера, пише dir.bg.


3. Обявяват второ класиране за гимназиите

/Къде да уча?/ Днес Министерството на образованието и науката трябва да обяви второто класиране за прием в гимназиите. Резултатите ще бъдат публикувани в интернет на сайта на министерството и на регионалните инспекторати, а до 18 ч. списъците ще бъдат разлепени в училищата.

4. Училище да се повтаря още от трети клас

/Къде да уча?/ Няма да загубим пари за наука, ако продължим свършеното дотук
Един учебник с много помагала ще премахне възможностите за корупция, казва Анелия Клисарова


5. Кандидат-студенти обявиха Левски за кръгъл сирак

/Къде да уча?/ Някои хора произлезли от Адам и Ева, а други - от маймуните, това е бисер от мераклите за вишисти

6. Зрелостниците от Кърджали с най-висок резултат на матурите

/Къде да уча?/ София. Зрелостниците от Кърджали, Смолян и Благоевград имат най-висок среден резултат на тазгодишните матури. Това стана ясно Министерството на образованието, в което днес бяха оповестени резултатите от държавните зрелостни изпити 2014 г.


7. Днес е изпитът по български език и литература в СУ

/Къде да уча?/ Кандидатстудентският изпит по български език и литература от редовната сесия в Софийския университет "Св. Климент Охридски" започва днес в 9.00 часа, съобщи пресцентърът на висшето училище.

8. Фалшив сайт пуска неверни оценки от матурите

/Къде да уча?/ Разпространяваната в момента информация, че на сайт са публикувани резултатите от държавните зрелостни изпити е невярна, а въпросната интернет страница няма нищо общо с Министерството на образованието и науката.


9. Спират бизнеса с учебниците

/Къде да уча?/ Спестените пари ще отидат за ремонт на школата

10. Училищата обявяват прием на деца в първи клас

/Къде да уча?/ Днес училищата ще обявяват приема на първокласници за учебната 2014/2015 година. Документите се подаваха от януари месец, а крайният срок бе 30 май.

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!