Професионална гимназия по мениджмънт и бизнесадминистрация

Описание:

Професионална гимназия по мениджмънт и бизнесадминистрация "Хелиос 2000" Интензивно изучаване на английски или немски език и втори чежд език по избор. Функционална самостоятелна сграда: библиотека, кабинети, учебно-тренировъчен офис, компютърна зала, интернет/видео/презентационна техника, лекарски кабинет, спортна и фитнес зала. Обща икономическа подготовка – Микроикономика, Макроикономика, Основи на правото, Обща теория на счетоводството, Счетоводство на фирмата, Бизнес комуникации, Маркетинг и реклама, Пари и банково дело, Финанси, Мениджмънт Специализирана икономическа подготовка – Пакет от учебни дисциплини съгласно учебния план за съответната специалност. Учебни практики – Работа в учебно-тренировъчни фирми – Интердисциплинарно практическо обучение в симулирана работна среда. Придобиване на делови и търговски умения, водене на документация, работа в офис, работа в екип, водене на делови преговори, участие в международни търговски сделки, създаване на международни контакти, презентационни умения. Приложение – Получаване на международно признати сертификати за владеене на език. Участие в международни проекти. Работа в Учебно–тренировъчни фирми и участие в международни панаири на УТФ. Работа по езикови проекти в часовете по чужди езици. Изучаване на предмети на чужд език и работа по интердисциплинарни проекти. Осъществяване на международна кореспонденция по Интернет.

брой посещения: 8519 от 28.03.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!