Частно основно училище Света София

Описание:

Частно основно училище "Света София" Адрес : гр. София - 1619, ул."Морени" 7, между кв. Бояна и кв. Княжево /под ул."Панорамен път"/ за контакти : тел/факс: 857 01 19, e - mail : sveta_sofia@abv.bg Лиценз: РД 1480/1995 г. Управител: Катерина Керкова ЧОУ "Света София" е основано през 1994 година. То започва съществуването си от малка къщичка на ул."Коста Лулчев" като първото частно училище, получило лиценз за основно (от 1 до 8 клас) образование. През 1995 год. се прелицензира и се премества на настоящия си адрес. Училището е учредител и член на Българската асоциация на частните училища /БАЧУ/. (Г-жа Керкова е член на Управителния съвет на БАЧУ.) Училището има право да издава следните сертификати: * удостоверение за завършен клас; * свидетелство за завършена начална степен на образование * свидетелство за завършена основна степен на образование В ЧОУ “Света София” има разработена и утвърдена система за пълноценна подготовка на децата за успешното им явяване на изпити за ниво на владеене на английски език: 1. Pitman Qualification с нива: * Elementary(B1); * Intermediate(B2); * Higher Intermediate(C1). 2. Изпитът Cambridge - Flyers Сертификатите, издавани от тези институции са безсрочни и се признават в над 85 страни в света. В нашето динамично време сигурно не успявате да отделите на Вашето дете толкова внимание, колкото би Ви се искало. Доверете се на опита ни и приемете нашата помощ - така заедно ще постигнем оптимално развитие на индивидуалния потенциал на Вашето дете.

брой посещения: 13256 от 30.03.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com


Новини от Поглед Инфо

  TVE: Техеран обвинява Израел за убийството на «бащата на иранската ядрена програма»

  Le Monde: «Прилича на Чили при Пиночет» — френските власти ще преразглеждат твърдата политика за сигурност след полицейски произвол

  Валерий Коровин: Европейският съюз е инструмент за окупация на Европа

  Испанският срам или как Сорос заедно с ЛГБТ-движението атакуваха кралството

  Киргизите избират между нищета и руски език

  Лачинският и Мегринският коридор като ключове към мира в Кавказ (Карти)

  Френски експерт: При Байдън американската дипломация ще промени формата, но не и съдържанието си

  FAZ: 26 военни на Бундесвера са обвинени в десен екстремизъм

  N-TV: Борбата с коронавируса ще струва на немците €180 млрд нови дългове

  Handelsblatt: Ако страните от ОПЕК не се договорят за намаляване на добивите, цените на нефта отново ще се сринатЕлате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!