8-мо СОУ "Васил Левски"- София

Описание:

Добре дошли в официалният сайт на 8мо СОУ "Васил Левски". Традиции, стил и професионализъм в чуждоезиковото обучение. СКЪПИ СЕДМОКЛАСНИЦИ! УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ! В началото на ХХІ век владеенето на два чужди езика е задължително, особено когато предстои приемането на България в голямото семейство на Европейския съюз. Този факт предполага, че съвременните кандидат-гимназисти и учениците в езиковите гимназии, ще представляват основния двигател на този процес на присъединяване. Ето защо, солидната езикова подготовка, която екипът от преподаватели по италиански, испански, френски и английски език в 8-мо СОУ ви предлага, представлява част от модернизацията на българското училище. Подготовка за изпити пред чуждестранни културни институти в нашата страна, обучение по съвременни методи в условията на новооткрити компютърни кабинети, възможности за интерактивно обучение в мултимедийна система, пътувания с учебна цел и множество извънкласни форми на работа... това е само част от цялостната подготовка, която ви предлага днес 8-мо СОУ. Богатата традиция и професионализъм в чуждоезиковото обучение подготвят ученици с изградени умения за конкурентноспособност в условията на съвременните обществени сфери. Драги ученици! 8-мо СОУ "Васил Левски" отново разкрива пред вас невероятната възможност да продължите образованието си в гимназиалната степен, усвоявайки два чужди езика на елитно ниво - шанс да бъдете истински граждани на Европа. Уважаеми родители! 8-мо СОУ "Васил Левски" днес - гаранция за дългосрочна инвестиция. Не се колебайте! Осигурете на вашите деца сполучлив старт към успешно бъдеще! 8-мо СОУ - сигурният път към европеизацията!

брой посещения: 17065 от 27.04.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!