ОДЗ № 56 "Здравец"

Описание:

В сградата се помещават 8 групи детска градина и две яслени групи. Обособени са три салона : - Музикален, физкултурен и технически салон, което е предпоставка за разностранното детско развитие. За децата се грижат висококвалфицирани и всеотдайни в обичта си към тях 40 служители + 6 медицински сестри. Педагогическият персонал е с висок образователен ценз и стремеж за непрекъснато усъвършенстване. Ежедневно търси партньорството на родителите с цел максимално достигане на държавните образователни изисквания от децата по пътя към предучилищната подготовка и личностно развитие. Предвид детските интереси и заложби, в ОДЗ "ЗДРАВЕЦ"се организират допълнителни педагогически услуги. Видът и броят им се определя от родителите. В последните години се предпочитат: английски език, латино танци, гимнастика, футбол и други. Футболният отбор всяка година попълва колекцията си от купи и награди, спечелени в градското първенство за детските градини. Традиция е да се организират туристически походи, ски-училище и летен отдих за малките възпитаници на 56 ОДЗ "ЗДРАВЕЦ". Вълнуващи изживявания и много мили спомени остават в сърцата на родителите ежегодните детски празници по различни поводи. Надяваме се с гореизложеното да предпочетете по-доброто ОДЗ "ЗДРАВЕЦ". Обявените места за уч.2008/2009 г - ,за ДЯ са 20 ,защото остават деца р.2006,2007, приети за уч.2007/2008г, а за родените 2005 г. няма места в І група защото от яслите , автоматично са прехвърлени необходимия брой деца- две групи за уч. 2008/2009 г .При поява на свободни места ще бъдат веднага изнесени като такива за информация на родителите.

брой посещения: 5559 от 28.03.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Първи учебен ден - 64 000 първокласници влизат в класните стаи в страната

На първия учебен ден днес се очаква около 64 000 първокласници да влязат в класните стаи в страната, като от тях в София децата в първи клас да са около 10 000.

2. Обявиха резултатите от второто класиране на кандидатите за СУ

/Къде да уча?/ Вторият етап на класирането на кандидат-студентите в Софийския университет "Св. Климент Охридски" за учебната 2014/2015 година беше обявен вчера, пише dir.bg.


3. Обявяват второ класиране за гимназиите

/Къде да уча?/ Днес Министерството на образованието и науката трябва да обяви второто класиране за прием в гимназиите. Резултатите ще бъдат публикувани в интернет на сайта на министерството и на регионалните инспекторати, а до 18 ч. списъците ще бъдат разлепени в училищата.

4. Училище да се повтаря още от трети клас

/Къде да уча?/ Няма да загубим пари за наука, ако продължим свършеното дотук
Един учебник с много помагала ще премахне възможностите за корупция, казва Анелия Клисарова


5. Кандидат-студенти обявиха Левски за кръгъл сирак

/Къде да уча?/ Някои хора произлезли от Адам и Ева, а други - от маймуните, това е бисер от мераклите за вишисти

6. Зрелостниците от Кърджали с най-висок резултат на матурите

/Къде да уча?/ София. Зрелостниците от Кърджали, Смолян и Благоевград имат най-висок среден резултат на тазгодишните матури. Това стана ясно Министерството на образованието, в което днес бяха оповестени резултатите от държавните зрелостни изпити 2014 г.


7. Днес е изпитът по български език и литература в СУ

/Къде да уча?/ Кандидатстудентският изпит по български език и литература от редовната сесия в Софийския университет "Св. Климент Охридски" започва днес в 9.00 часа, съобщи пресцентърът на висшето училище.

8. Фалшив сайт пуска неверни оценки от матурите

/Къде да уча?/ Разпространяваната в момента информация, че на сайт са публикувани резултатите от държавните зрелостни изпити е невярна, а въпросната интернет страница няма нищо общо с Министерството на образованието и науката.


9. Спират бизнеса с учебниците

/Къде да уча?/ Спестените пари ще отидат за ремонт на школата

10. Училищата обявяват прием на деца в първи клас

/Къде да уча?/ Днес училищата ще обявяват приема на първокласници за учебната 2014/2015 година. Документите се подаваха от януари месец, а крайният срок бе 30 май.

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!