ОДЗ № 90 "Веса Паспалеева"

Описание:

ОДЗ 90 разполага с плувен басейн, музикален и физкултурен салон, с голям двор с много зеленина и площадки за игрите на децата от всички групи. Детското заведение осигурява необходимите условия за за физическо, духовно, нравствено и социално развитие на детето; гарантира неговите права , свободи и сигурност; приобщава го към българските традиции, културни и общочовешки ценности. За децата се грижи високо квалифициран персонал, който осигурява възможност те да изживеят неповторимостта на детството си, заобиколени от обич и всеотдайност. Тук децата усвояват не само знания и умения, но и способност да общуват с другите и да приемат творчески и критично многообразието на заобикалящия ги свят. Възпитателно-образователната работа с яслените групи се провежда от компетентен педагог. Сред основните приоритети в работата на ОДЗ 90 са: - създаване на оптимални условия за учебна дейност и подготовка на децата за постъпване в първи клас; - взаимодействие и партньорство между екипа на детското заведение и семейството чрез консултативен кабинет за родители; - изграждане на позитивна подкрепяща среда. По желание на родителите предлагаме и следните допълнителни педагогически услуги: - плуване; - ранно чуждоезиково обучение по английски език; - народни, модерни и латино-танци; - вокална група; - вероучение за основните християнски добродетели и ценности за децата от подготвителната група. ОДЗ 90 организира за децата зимен, летен отдих и зелено училище. Цялостната дейност на екипа е насочена към създаване на оптимални условия за превръщане на ОДЗ № 90 в притегателен център за децата и родителите. ОДЗ 90 няма да работи с деца от 01.07.2008г.до 31.08.2008г. поради извьршване на основни ремонтни дейности.Децата са пренасочени кьм дежурни детски градини по изготвен график ВНИМАНИЕ!!! Поради продьлжаване на ремонтните дейности в ОДЗ 90,основната сграда работи сьс сборни групи от 01. 09.2008г., а приема на деца вьв филиалната сграда ще започне от 29.09.2008г. Забележка:Разликата в общия брой места и броя на свободните места в групите на детска ясла ,е поради оставащите в яслените групи деца, които не са навършили 3 години ОБЯВА ЗА КОНКУРС На 08,10,2008г. от 14,00ч. ще се проведе конкурс по документи за избор на фирми, извършващи допълнителни педагогически услуги по: 1. Чуждоезиково обучение - английски език 2. Плуване 3. Футбол 4. Народни танци 5. Латино и модерни танци и мажоретен състав.

брой посещения: 5400 от 28.03.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Първи учебен ден - 64 000 първокласници влизат в класните стаи в страната

На първия учебен ден днес се очаква около 64 000 първокласници да влязат в класните стаи в страната, като от тях в София децата в първи клас да са около 10 000.

2. Обявиха резултатите от второто класиране на кандидатите за СУ

/Къде да уча?/ Вторият етап на класирането на кандидат-студентите в Софийския университет "Св. Климент Охридски" за учебната 2014/2015 година беше обявен вчера, пише dir.bg.


3. Обявяват второ класиране за гимназиите

/Къде да уча?/ Днес Министерството на образованието и науката трябва да обяви второто класиране за прием в гимназиите. Резултатите ще бъдат публикувани в интернет на сайта на министерството и на регионалните инспекторати, а до 18 ч. списъците ще бъдат разлепени в училищата.

4. Училище да се повтаря още от трети клас

/Къде да уча?/ Няма да загубим пари за наука, ако продължим свършеното дотук
Един учебник с много помагала ще премахне възможностите за корупция, казва Анелия Клисарова


5. Кандидат-студенти обявиха Левски за кръгъл сирак

/Къде да уча?/ Някои хора произлезли от Адам и Ева, а други - от маймуните, това е бисер от мераклите за вишисти

6. Зрелостниците от Кърджали с най-висок резултат на матурите

/Къде да уча?/ София. Зрелостниците от Кърджали, Смолян и Благоевград имат най-висок среден резултат на тазгодишните матури. Това стана ясно Министерството на образованието, в което днес бяха оповестени резултатите от държавните зрелостни изпити 2014 г.


7. Днес е изпитът по български език и литература в СУ

/Къде да уча?/ Кандидатстудентският изпит по български език и литература от редовната сесия в Софийския университет "Св. Климент Охридски" започва днес в 9.00 часа, съобщи пресцентърът на висшето училище.

8. Фалшив сайт пуска неверни оценки от матурите

/Къде да уча?/ Разпространяваната в момента информация, че на сайт са публикувани резултатите от държавните зрелостни изпити е невярна, а въпросната интернет страница няма нищо общо с Министерството на образованието и науката.


9. Спират бизнеса с учебниците

/Къде да уча?/ Спестените пари ще отидат за ремонт на школата

10. Училищата обявяват прием на деца в първи клас

/Къде да уча?/ Днес училищата ще обявяват приема на първокласници за учебната 2014/2015 година. Документите се подаваха от януари месец, а крайният срок бе 30 май.

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!