ОДЗ № 90 "Веса Паспалеева"

Описание:

ОДЗ 90 разполага с плувен басейн, музикален и физкултурен салон, с голям двор с много зеленина и площадки за игрите на децата от всички групи. Детското заведение осигурява необходимите условия за за физическо, духовно, нравствено и социално развитие на детето; гарантира неговите права , свободи и сигурност; приобщава го към българските традиции, културни и общочовешки ценности. За децата се грижи високо квалифициран персонал, който осигурява възможност те да изживеят неповторимостта на детството си, заобиколени от обич и всеотдайност. Тук децата усвояват не само знания и умения, но и способност да общуват с другите и да приемат творчески и критично многообразието на заобикалящия ги свят. Възпитателно-образователната работа с яслените групи се провежда от компетентен педагог. Сред основните приоритети в работата на ОДЗ 90 са: - създаване на оптимални условия за учебна дейност и подготовка на децата за постъпване в първи клас; - взаимодействие и партньорство между екипа на детското заведение и семейството чрез консултативен кабинет за родители; - изграждане на позитивна подкрепяща среда. По желание на родителите предлагаме и следните допълнителни педагогически услуги: - плуване; - ранно чуждоезиково обучение по английски език; - народни, модерни и латино-танци; - вокална група; - вероучение за основните християнски добродетели и ценности за децата от подготвителната група. ОДЗ 90 организира за децата зимен, летен отдих и зелено училище. Цялостната дейност на екипа е насочена към създаване на оптимални условия за превръщане на ОДЗ № 90 в притегателен център за децата и родителите. ОДЗ 90 няма да работи с деца от 01.07.2008г.до 31.08.2008г. поради извьршване на основни ремонтни дейности.Децата са пренасочени кьм дежурни детски градини по изготвен график ВНИМАНИЕ!!! Поради продьлжаване на ремонтните дейности в ОДЗ 90,основната сграда работи сьс сборни групи от 01. 09.2008г., а приема на деца вьв филиалната сграда ще започне от 29.09.2008г. Забележка:Разликата в общия брой места и броя на свободните места в групите на детска ясла ,е поради оставащите в яслените групи деца, които не са навършили 3 години ОБЯВА ЗА КОНКУРС На 08,10,2008г. от 14,00ч. ще се проведе конкурс по документи за избор на фирми, извършващи допълнителни педагогически услуги по: 1. Чуждоезиково обучение - английски език 2. Плуване 3. Футбол 4. Народни танци 5. Латино и модерни танци и мажоретен състав.

брой посещения: 6779 от 28.03.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!