Езикова школа Академия

Описание:

Какво отличава Академия? Това, което може да приживеете, когато се включите в едно от нашите езикови приключения. • Обучение в малки групи. Нашият подход предвижда езиково обучение в малки групи между 4 и 8 човека.Така може да сте сигурни, че сте получили личното внимание, необходимо за постигане на Вашите цели. Бърз и ефективен начин да научите чужд език; • Модерно преподаване. Използваме съвременни и доказани в практиката учебни системи. Те Ви карат да навлезете в новите полета на езика едновременно с четене, писане и слушане на автентична реч. Нашите преподаватели са отбрани специалисти, които ще Ви представят не само граматиката и лексиката на езика, но и неговата красота на произношение. • Участие на курсистите в учебния процес. Ангажираността на всеки един чрез диалози, упражнения и игрови роли, допринася зя неусетното усвояване на новия език. Вие започвате да мислите на него. • Осезаеми резултати. Ние преподаваме езика така както се използва в реални ситуации от практиката. Подготвяме Ви да се справите дори и в неочаквани ситуации! Когато учите новия език в Академия Вие ще срещнете нови хора, с които да общувате на него, ще откриете нови места от Глобуса, нови култури и изкуства, които сега ще можете опознаете свободно. • Доза забавление. Не забравяме, че Вие имате нужда да излезете от коловоза на ежедневието. Ученето при нас е чудесен начин да освободите съзнанието си и да използвате капацитета на интелекта си. Подарете си това приключение! Защо да ни изберете: • Защото няма да ви кажем, че ще научите чужд език лесно. Напротив! Взискателните ни преподаватели ще извадят най-доброто от потенциала Ви, но разбира се с усилие и желание от Ваша страна. • Защото не харесваме евтините и некачествени неща и не ги предлагаме. • Защото удоволетворение за нас ще са Вашите нови професионални и лични успехи. Усмивката от максимално оползотвореното Ви време.

брой посещения: 11315 от 01.05.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!