Лингва М - езикова школа

Описание:

Лингва М е създадена от висококвалифицирани преподаватели с опит в чуждоезиковото обучение. Ние добре познаваме работата на курсовете по чужди езици в София. Нашата амбиция е да не бъдем поредната школа на пазара. По какво се различаваме от другите? Ние не провеждаме курсовете си в спалнята или кухнята на някой стар и неремонтиран апартамент. Класните ни стаи са чисти и светли, подходящо обзаведени. Обстановката е приятна и предразполага към ползотворна работа. Стаите са оборудвани с телевизори и DVD -прекрасни условия за провеждане на видео часове. Дъските са бели т.е. няма да Ви се налага да дишате тебеширен прах. Предвиждаме възможности за провеждане на интернет часове. Гореизброеното би трябвало да ви убеди, че занятията при нас са съобразени с най-съвременните тенденции в чуждоезиковото обучение. Преподавателите ни са висококвалифицирани и опитни, а някои от тях преподават в СУ “Св. Климент Охридски”. Учебните системи, по които работим не са остарели и отдавна извадени от употреба в другите европейски страни. Предлагаме модерни британски учебници, които гарантират добро развитие на езиковите умения. Можете да направите диагностичен тест безплатно всеки ден от 9 до 18 часа. Предлагаме разнообразни езикови курсове в удобно за вас време. Обучението по арабски език се води от дългогодишен преподавател от СУ “Св. Климент Охридски”, носител на езика, по учебника за първи курс арабска фиология в СУ. Качеството на обучението при нас не отстъпва на най-престижните и скъпоплатени езикови школи. Цените обаче са разумни и конкурентни! НОВО!!! ВЕЧЕ ПРЕДЛАГАМЕ ИСПАНСКИ, КИТАЙСКИ, ТУРСКИ, ЯПОНСКИ, АРМЕНСКИ ВАЖНО! Обучението се води от преподватели от Софийски университет! Очакваме Ви!!!

брой посещения: 14366 от 01.05.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!