Езиков център "Нов стандарт"

Описание:

Езиков център “Нов стандарт” предлага групово и индивидуално обучение по следните езици: английски, немски, френски, испански, италиански, португалски, гръцки, турски, японски и български език за чужденци. От създаването до настоящия момент през школата са преминали обучение около 3500 курсисти, като с всяка изминала година техният брой нараства. Школата разполага с два офиса и отлична материална база, а обучението се води от амбициозен екип от преподаватели филолози по системи на световно известни издателства. Уютната обстановка и индивидуалният подход към всеки клиент са гаранция за успех и качество на учебния процес. Езиков център “Нов стандарт” организира целогодишно обучение за деца по английски, немски, френски и испански език. Учебните системи са съобразени с възрастта и нивото на знания на децата. В индивидуална форма на обучение за Вашето дете се предлагат и италиански, португалски, гръцки, турски и японски език. Езиков център “Нов стандарт” предлага подготовка за явяване на изпит и получаване на различни сертификати, както й чуждоезиково обучение с бизнес, медицинска, икономическа, юридическа или друга професионална насоченост. За Вашите служители центърът предлага фирмено обучение, което се провежда в наши зали или в офиса на Вашата компания в удобно за Вас време. Езиков център "Нов стандарт" и международно училище "Gateway” организират курсове по английски език в Малта. Предлага се голямо разнообразие от курсове, съобразени със специфичните изисквания на всеки клиент. Можете да избирате между кратка интензивна програма, програма със средна продължителност или по-продължителна програма, която Ви дава повече възможност за почивка. Предлагат се курсове както за начинаещи, така и за напреднали, за деца и за възрастни. Училището е разположено в San Gwann в непосредствена близост до живописния залив Spinola, където ще бъдете изкушени от огромния избор на ресторанти предлагащи най-добрата местна и интернационална кухня. Ще бъдете в близост до най-големите шопинг центрове. На Ваше разположение ще бъдат библиотеката и олимпийският плувен басейн на университета. На всички, успешно преминали курса на обучение се издава сертификат за владеене на съответното ниво (нивата в езиков център “Нов стандарт” съответстват на нивата, определени в Общата европейска езикова рамка). Успешно завършилите курсисти могат да получат и Европейско езиково портфолио и Езиков паспорт, в който се вписва информация за езиковите умения, квалификация и опит.

брой посещения: 9516 от 13.06.2008

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!