Учебен Център Дружба -София

Описание:

Учебен Център Дружба започна дейност през май 2004г. Разполага с: * Четири комфортни учебни зали * Зала за мултимедийно обучение. Добре оборудван кабинет, позволяващ провеждане на часове с помощта на модерни технологични средства – използване на материали от Internet, прожектиране на филми и различни упражнения и задачки. * Библиотека - предоставяща възможност курсистите да ползват помощни книги и материали за всеки език и съответното ниво. * CONVERSATION CLUB - за отмора и сладка приказка между преподаватели и курсисти с чаша ароматно кафе. При нас Ви очаква езикова подготовка с европейски стандарти: * Високо квалифицирани преподаватели филолози. * Минимална употреба на българския език при изучаването на чужди езици. * Модерни учебни материали и ресурси, в крак с вашите нужди и новите технологии. * Малки групи - максимум до 10 курсиста в група. * Дневни курсове: сутрешни(9.30ч.-12.30ч.), следобедни – (13.30ч - 17.30ч.) * Вечерни курсове – стартират от 18.00ч., 18.15ч., 18.30ч. * Съботно – неделни курсове: сутрешни от 9.30ч. и обедни от 12.30ч.. * Полуинтензивни и интензивни курсове. * Индивидуално обучение, при избран от Вас преподавател и желано време. * Възможност безплатно да посетите два учебни часа, за да се убедите сами в качеството и условията на преподаване. * Входящи тестове по всички езици. * Сертификати, удостоверяващи достигната степен. Учебен Център Дружба е представителство на Oxford Vision за България: * организира летни курсове в Англия * програма work and study * обучение в 10 престижни университета в Англия * football and English – сертификат от футболен клуб CHELSEA FC. Не само учим, но и се забавляваме заедно: * Езикови дуели; * Дни на английския, българския, немския, испанския и турския език. * Дни на седмокласниците. * Пикници и екскурзии с преподаватели, курсисти и служители на Учебния Център.

брой посещения: 10472 от 27.04.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!