Център за външноикономическа подготовка на кадри

Описание:

В ЦВПК се провежда чуждоезиково обучение с редовен учебен цикъл по английски, френски, немски, испански, руски, гръцки, португалски и италиански език. Центърът предлага и трибуна и възможност за лекционни курсове и семинари по актуални икономически въпроси, запазвайки спецификата си на специализирано учебно заведение в областта на търговията и външноикономическата дейност. ЦВПК е член на Европейският съвет по мениджмънт (CECIOS). Наши курсисти са видни представители на бизнеса и банковия сектор, студенти, млади хора, търсещи успешна реализация. Центърът разполага със съвременно оборудвана учебна база - с видеозали и фонетични кабинети. Преподавателите в ЦВПК са специалисти с висше образование, дългогодишен опит и професионална квалификация. Предлаганата от нас интензивна програма за обучение отговаря на европейските стандарти. Избраните от ЦВПК оригинални учебни системи отразяват най-новите тенденции в чуждоезиковото обучение. Завършилите всяко ниво от програмата по Английски език с комуникативна насоченост могат да положат изпит за международен сертификат в изпитен център ПИТМАН - България. Доказаната водеща позиция на пазара на образователни услуги и извоюван имидж на престижно учебно заведение позволяват на ЦВПК да провежда съвременно, качествено и модерно обучение. Изброените предимства на ЦВПК са причината десетилетия наред последователно Министерствата на външната търговия, на Промишлеността, на Финансите и др. министерства и ведомства да възлагат на Центъра обучението на своите кадри. Корпоративни клиенти на ЦВПК са НОИ, Метро Кеш енд Кери, банка "Биохим", "Балканфарма", НЕК, Райфайзен банк, Дрезднер банк, ING ПОД, Мобилтел, Администрация на Президента на РБ, Мобиком, Унифарм и др.

брой посещения: 12279 от 27.04.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!