АВО-3 училище за английски език

Описание:

АВО-3 училище за английски език е специализиран езиков център, създаден през 1990 година. От тогава всяка година ние обогатяваме формите на обучение. Още на първата юнска сесия на Университета Сambridge в България, курсистите, подготвени при нас, издържаха успешно изпита и всеки един от тях получи престижен сертификат за владеене на английски език. Тази традиция продължава и до днес. АВО-3 е единственият оторизиран център на Университета Кеймбридж в България за подготовка на учители по английски език, които получават международна преподавателска правоспособност. АВО-3 осигурява: * висок образователен стандарт * oбучение със съвременни британски аудио-визуални учебни системи * европейско ниво на преподаване * много добра учебна база * пълен спектър курсове за всяка възраст и ниво на владеене на езика * отделяне на индивидуално внимание на всеки курсист и проследяване на резултатите от обучението България е част от веригата престижни училища "Bell" чрез АВО-3 Училище по английски език. Това е основателен повод за увереност в нашите курсисти, че получават най-доброто обучение, защото образователния Тръст "Bell" - Кеймбридж избира заведенията, които ще се асоциират след проучване на най-добрите училища за чуждоезиково обучение в съответната страна. Стандартите, на които отговарят училищата асоциирани към Образователен Тръст "Bell" - Кеймбридж са: * езикова среда и качествено езиково обучение * висок професионален морал * съответствие между рекламирана и реализирана услуга От Тръста периодично инспектират асоциираните към веригата училища, което гарантира високия стандарт на обучението. Какво означава за клиентите на АВО-3, приемането му за асоциирано училище към "Bell" - Кеймбридж? * ежегодните инспекции на "Bell" ще гарантират поддържането и нарастването на качеството на работата в АВО-3 * сътрудничеството и обмяната на академичен опит в рамките на международната верига от училища, ще допринася за развитието на АВО-3 според европейските и световни стандарти * пълна гаранция за най-високо качество на предлаганото от АВО-3 обучение във Великобритания Целият екип на АВО-3 сме изключително горди и с повишено самочувствие от това, че успяхме да утвърдим своя имидж не само у нас в България, а вече и в международен мащаб. Гаранции за качество Bell Educational Trust, Cambridge OPTIMA Cambridge Certificate Високата успеваемост на подготвените при нас курсисти за изпитите за Cambridge Certificate е още една реална и обективна оценка за качеството на обучението в АВО-3. Ние сме едно от малкото училища в България, към които Университетът Кеймбридж се обръща за предварително тестване на изпитните си материали. Нашите курсисти Ние се гордеем с големия брой курсисти, които продължават обучението си в поредица от наши курсове, докато достигнат желаното ниво на владеене на английски език. Щастливи сме, че нашите курсисти и родители на ученици, учили в АВО-3, ни препоръчват на свои роднини, приятели и колеги, защото са доволни.

брой посещения: 20091 от 27.04.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!