"Симеонов - Алфа & Омега"- Русе

Описание:

"Симеонов - Алфа & Омега" е основана през 1999 г. като естествено продължение на дейността, с която Иван Симеонов и Даниела Иванова се занимаваме като основатели на ЕТ "Симеонов - Алфа и Омега - Иван Симеонов", а именно курсове за ИЗУЧАВАНЕ НА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ (като до сега имаме обучени 285 курсисти, а към момента обучаваме 48) и ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ДОКУМЕНТИ И КНИЖА, за която дейност имаме сключен договор с Отдел Консулски на МВнР - България, подновен през януари 2002г. Това дава възможност дипломите които издаваме на български и изучавания чужд език да бъдат приемани и в чужбина. Участвали сме в международни проекти съвместно с български и чуждестранни институции, като последният бе осъществен заедно с представители от Англия, Франция и Регионална Служба за Растителна Защита - Русе. Понастоящем Школата ни участва в проект за езиково обучение на възрастни по програма "СОКРАТ" с партньори от Италия, Гърция и Испания. Ние сме и сред учредителите на Асоциация "Европейска Къща" - София, сред чиито членове са центровете за преквалификация към МОН, с които имаме добро взаимодействие. Сред нашите клиенти са: Регионална Служба за Растителна Защита и Фитосанитарен Контрол - Русе, "Елит Травъл" - Русе, "Вики '94" - Русе, Дизайнерска Къща "Ленард" - Варна, Фолклорен ансамъл "Русчуклийче", "Алгемайнер Хандел" ЕООД и други местни, национални и международни фирми.

брой посещения: 15656 от 27.04.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!