Училища "Европа"

Описание:

Сертификати Изпити по английски език на Университета в Кеймбридж Изпитите по английски на Университета в Кеймбридж са известни в целия свят и сертификатите им се признават от университети, работодатели и специалсти в сферата на образованието като свидетелство за необходимо ниво на владеене на езика. FCE Cambridge First Certificate in English Изпит на Университета в Кеймбридж. Изпитът е на международно ниво, изискващ компетентност във всички езикови умения. Широко признат като свидетелство за езикова компетентност на ниво средно напреднали в областта на търговията и индустрията както и от образователните институции във Великобритания и извън нея. CAE Cambridge in Advanced English Изпит на Университета в Кеймбридж на ниво напреднали, въведен през 1991 г. Подходящ е за хора с професионални или образователни цели. Признава се от болшинството Британски университети като свидетелство за владеене на езика при кандидатстване. CPE Certificate of Proficiency in English Изпит на Университета в Кеймбридж на ниво напреднали, който се признава като свидетелство за високо ниво на владеене на езика от Британските университети както и за бизнес и академични цели извън Великобритания. IELTS International English Language Testing System Сертификатът от изпита се признава като доказателство за ниво на владеене на английски език, необходимо при кандидатстване в училища, колежи и университети във Великобритания, Австралия, Нова Зеландия и Канада както и за допълнителна професионална квалификация. Сертификатът от изпита служи и за имиграционни цели в англоговорящи страни.

брой посещения: 16827 от 27.04.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com




Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!