Регионалната Cisco академия Варна

Описание:

Обучението в Регионалната Cisco академия се провежда по най-новите учебни материали на Cisco - CCNA® Exploration. Те дават задълбочени знания в областта на мрежите - набляга се на теоретичните концепции и тяхното практическо приложение. Студентите на практика проектират, изграждат и поддържат компютърни мрежи. Обучението е насочено към хора, които имат силни аналитични възможности и към професионалисти, които искат да напреднат в кариерата и да получат сертификат. Материалите, са достъпни онлайн, разделени са на четири части, наречени семестри. В Регионалната Cisco Академия - Варна всеки семестър продължава по 90 часа. Материалите са на английски език. Завършващите курса получават универсални знания за работата на компютърните мрежи, умения да разработват и управляват корпоративни мрежови решения. Оборудването за практическите занятия в Регионалната Cisco академия Варна включва 7 маршрутизатора, 4 LAN комутатора, софтуер, кабелни тестери. Регионалната Cisco академия Варна разполага с 4 маршрутизатора CISCO 2620, 2 маршрутизатора CISCO 2621, 1 маршрутизатор CISCO 1720, 2 комутатора CISCO 2924, 1 комутатор CISCO 2912, 1 комутатор CISCO 2950 и кабелен тестeр Fluke LinkRunner. Обучението в Регионалната Cisco академия Варна по програмата Cisco Networking Academy предоставя възможността курсистите да придобият ниво на сертификация Cisco Certified Networking Associate (CCNA) - сертифициран от Cisco сътрудник за работа с мрежи. Сертификационните изпити на Cisco се провеждат в оторизираните тестови центрове на Person VUE в България - www.vue.com.

брой посещения: 8440 от 21.10.2008

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!