Life Consult -Бизнесът в Интернет - Консултантски услуги

Описание:

"Основи на е-бизнеса" - част 1: Уводен курс (цена 127 лв.; цена за втори човек - 107 лв. ) * основни грешки, допускани от дот-ком компаниите; * изисквания за успешно стартиране на он-лайн бизнес; * базови бизнес-модели в Мрежата; * основни инструменти на он-лайн бизнеса; * основни изисквания към WEB-сайта; * WEB-маркетинг; * поглед към голямата картина, наречена е-бизнес; * скритите механизми в комерсиалния сайт; * какво се крие зад фасадата на сайта? * как да използваме опита на конкурентите? * какво казват курсистите...(^) "Основи на е-бизнеса" - част 2: Как да започнем бизнес в Мрежата? (цена 257 лв.; цена за втори човек - 227 лв.) * кои са въпросите, на които трябва да си отговорим преди да започнем? * как да намерим подходяща ниша? * дефиниране на уникално предложение; * основни закони на WEB маркетинга; * дефиниране целите на сайта; * избор на домейн, хост, бизнес-модел; * планиране на функционалността и навигацията в сайта; * примерна структура на сайта; * избор на маркетингови техники; * къде и как да рекламираме ефективно? * как да управляваме и администрираме сайта си? * как да приемаме плащания през сайта; "Основи на е-бизнеса" - част 3: Трасиране и метриране на сайта Предстоящ: 05.2008 г. * какво се случва в сайта ви?курсове по он-лайн бизнес за малки и средни предприятия и предприемачи. Работа от дома * какво очакват посетителите от вас? * как да дирижираме поведението им в сайта? * коя е полезната информация от множеството данни? * проследяване на потребителската активност; * кои са активните и кои пасивните показатели? * метриране на икономическата ефективност на сайта; * как да превърнем потребителската активност в приходи?

брой посещения: 7205 от 21.10.2008

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!