Стадиком

Описание:

Материалът, по който ние водим курсовете не е просто суха теория, а е насочен към практическото приложение на нещата. Не Ви казваме само едно нещо какво е, а как да го приложите във Вашата работа. След като завършите някой от нашите курсове, Вие ще получите свидетелство, описващо новите неща, които сте научили. Съответно, ще добавите доста нови редове във Вашето CV. Хората, които са завършили нашите квалификационни програми, се реализират като високо платени програмисти, мрежови администратори и уеб дизайнери в страната и чужбина. Какво точно Ви предлагаме: * Високо квалифицирани преподаватели (от Факултета по Математика и Информатика на Софийския Университет, Софийска Математическа Гимназия, Cisco Systems Networking Academy, Linux Professional Institute) * Отделен компютър и удобно място за всеки курсист * Удобно време на провеждане на курса за всеки учащ се или работещ човек (вечерни или съботно-неделни) * Пълна база за провеждане на практически занятия по всяка една от квалификационните програми (router-и, switch-ове, сървъри (вкл. и сървъри за web hosting), окабеляване, всичкият нужен software и много други) * Образование, с което не просто ще си намерите някаква работа, а ще печелите доста пари, защото нашите квалификационни програми подготвят хората за най-високо платените професии в областта на високите технологии * Изключително ниски цени, но не за сметка на качеството Правим отстъпки за групови записвания: * за групи от 8 човека - 15 % * за групи от 7 човека - 10 % * за групи от 6 човека - 5 % За всеки един от курсовете можете да си запазите място чрез заплащане на 15% от цената на курса. Срещу тази сума ще получите касова бележка и дори фактура, ако желаете. След това при записване за курса доплащате останалата част от цената на курса.

брой посещения: 9796 от 21.10.2008

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!