ИКОМ ИНТЕЛЕКТ - Курсове за работа с компютър София

Описание:

ЦПО "Иком Интелект" провежда квалификационно обучение за работа с персонален компютър за: * всеки, който желае да се научи да работи с персонален компютър или да усъвършенства работтата си с продуктите на Microsoft и използването на интернет. * безработни лица, регистрирани в Бюрата по труда. Курсовете се провеждат след конкурси, обявени от Агенцията по заетостта към МТСП; * лица, на които предстои освобождаване от заеманата длъжност поради съкращаване на персонала - по договор със съответното ведомство или организация; * служители, които се нуждаят от повишаване на квалификацията си на работното място и за задачите, които продължават да изпълняват. ЦПО "Иком Интелект" организира и провежда обучението според конкретния случай: * за цялостна специалност - според изискванията за специалността, така както са определени в лиценза от НАПОО. Завършилите получават свидетелство за съответната професионална степен; * квалификационно обучение по отделни програми от съответната специалност. След успешно завършване на курса обучаемите получават удостоверение - образец 3-37 на МОН, в което е записано наименованието на курса, изучава¬ните модули, хорариума и оценките по теория и практика. * квалификационно обучение по избор на обучаемите. Програма включва избраните от групата на обучаемите модули /в т.ч. - и степента на сложност/ и необходимите учебни часове. * индивидуално обучение /в малка група от 2-4 души/, за начинаещи или по конкретни изисквания за повишаване на квалификацията. * за лица, които считат, че имат нужната квалификация и им е необходим документ - удостоверение образец 3-37 на МОН, ЦПО "Иком Интелект" организира и провежда изпити съгласно изискванията на съотватната учебна програма, като преди това предоставя възможност на кандидатите да се адаптират към работната среда. Обучението се провежда в компютърна зала с десет индивидуални работни места с персонални компютри за обучаемите, свързани в локална мрежа и бърз интернет - 12 mbps. Броят на учебните часове за теория и практика е еднакъв.

брой посещения: 11594 от 21.10.2008

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!