Институтът по индустриални отношения и мениджмънт „ОКОМ”

Описание:

Необходими предварителни познания: Windows, Word, Internet. Продължителност и цена на обучението: Обучението е на модулен принцип с продължителност по желание на курсистите. Предлагаме ви продължителност 30 учебни часа разпределени както следва: Модул 1 - CorelDRAW - 5 дни по 3 учебни часа - 15 учебни часа - 75 лв. Модул 2 - Photoshop - 5 дни по 3 учебни часа - 15 учебни часа - 75 лв. Време за провеждане на обучението: * дневни курсове - по 3уч. часа от 9 ч., от 12 ч. и от 15ч.; * вечерни курсове - по 3 уч. часа от 18 ч. * съботно неделни - по 6 уч. часа от 9 часа. Продължителност и цена на обучението: Обучението е на модулен принцип с продължителност по желание на курсистите. Предлагаме ви продължителност 60 учебни часа разпределени както следва: Windows- 9 учебни часа ; Word - 15 учебни часа; Excel - 15 учебни часа PowerPoint - 12 учебни часа; Internet - 9 учебни часа; Заплащането на обучението е по 4 лв. на учебен час. Време за провеждане на обучението: * дневни курсове - по 3уч. часа от 9 ч., от 12 ч. и от 15ч.; * вечерни курсове - по 3 уч. часа от 18 ч. * съботно неделни - по 6 уч. часа от 9 часа.

брой посещения: 8852 от 21.10.2008

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.

2. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов


3. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа

4. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители


5. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.

6. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com


7. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".

8. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.


9. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com

10. Германия иска стаж от кандидат-студенти

/Къде да уча?/ Вече стана традиция около 1/10 от всеки випуск абитуриенти да отива да учи в чужбина. В последните години се очертават и някои любопитни тенденции при кандидатстването, които карат и чуждите университети да променят изискванията към нас.
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!