ФАРОС Schools

Описание:

В последните няколко години сме свидетели на навлизането на компютрите в практически всички професионални области. Те са необходим помощник за студенти, лекари, юристи, секретари, за всеки един съвременен човек. Във Фарос правим огромна разлика между програмисти и професионални потребители. Нашите Office Automation курсове са специално проектирани за тези, които са заинтересовани да постигнат висока степен на компетентност в работата с използване на компютър. Стандартният курс Office Automation, в продължение на повече от три месеца напълно запознава нашите ученици с операционните системи на Windows и с MS Office Applications Package, който включва: МS Word - Word текстообработка МS Excel - Spreаdsheеts - електронни таблици MS Power Point - електронни презентации MS Access - работа с база данни Допълнителни модули - след приключване на стандартния курс Офис автоматизация - се предлагат на най-ентусиазираните ни курсисти да продължат обучението си с: * Expert User - операции за напреднали с Word, Excel и Access* * Corel Package - най-широко използваните Windows графични апликатори * Visual Basic 6.0 - най-гъвкавите и лесни за използване програмни езици на Windows * WEB Design - създаване на WEB страници и използване на HTML, DREAMWEAVER, Front Page 2000, Flash 5 и Java Script Гъвкавата организация на нашите курсове и нашето уважение към професионалните нужди и ангажираност на нашите клиенти е създал популярността на Фарос не само сред индивидуални професионалисти, но и сред водещи фирми и институции, като Bayer, Gedeon Richter, The National Ecofund, Dresdner Bank, Fudji Film и World Bank.

брой посещения: 11437 от 21.10.2008

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!