Сертификат за компютърна грамотност "IT Card"

Описание:

За ITcard ITcard е сертификат, който удостоверява вашите компютърни умения. Разработен е от Европейския Софтуерен Институт през 2002г. и е признат в страни от Европа, САЩ, Латинска Америка, Азия и Австралия. Системата за оценка на ITcard е независима от формата на обучение и професионалната квалификация. Не се изисква предварителна специализирана подготовка – достатъчно е да разчитате на собствените си знания и умения. ITcard покрива основните приложения, които всеки потребител използва в ежедневната си работа. Текстови редактори, електронни таблици, презентации, интернет, включително браузъри и различни системи за управление на електронната поща. Сертификатът е признат от: Държавната администрация Програмата на ООН за развитие (ПРООН) Кариерните центрове в университетите в България Партньорство с: Българската Асоциация за Управление на Човешки Ресурси КРИБ За кого е ITcard? ITcard е за можещите и знаещите, за тези, които искат да докажат компютърни умения. За всеки, който иска да покаже своите възможности и да се отличи при кандидатстване за работа. Студенти - при кандидатстване за стаж или първа работа Работещи - при кандидатстване за нова по-перспективна работа Как да изкарам сертификат? Лесно е! Няколко стъпки ще ви приближат към успеха: 1. СЪЗДАВАНЕ НА ПРОФИЛ Регистрирайте се на wwwmyitcard.org, и създайте вашия личен профил в системата на ITcard, до който ще имате достъп с име и парола. 2. РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ТЕСТ Изберете някой от центровете за сертификация и проверете свободните дати за полагане на изпит под формата на тест. Регистрацията за теста става онлайн или на място в избрания център, най-малко 1 час преди началото на теста. Полезно е да знаете: В страната функционират 200 центъра за сертификация. Пълен списък с техните адреси и телефони за контакт може да намерите на www.itcard.org 3. ПРЕМИНАВАНЕ НА ТЕСТ Положете теста в избрания център, като се явите поне15 минути преди обявеното начало. Ще имате 2 астрономически часа, за да покажете знанията си. Успех! Успешно издържан е тестът с минимум 75% верни отговори. В срок до 3 седмици от датата на теста, ви се издава сертификат, съдържащи вашето име и уникален номер. Всеки работодател, на когото предоставите номера, ще може да провери резултата ви онлайн и да се увери в нивото на вашите компютърни умения. При неуспешен резултат, имате право на безплатно второ явяване в рамките на регистрацията за тест. Колко струва? Единичен тест върху 1 модул – 36 лва Комбиниран тест върху 3 модула - 60 лева Заплащането се извършва на място в компютърния център, непосредствено преди полагане на изпитния тест. Какво е ползата от сертификата? ITcard сертификат е предимство при кандидатстване за работа. Дава ви възможност да се отличите и направите първото добро впечатление на работодателя, още със CV-то си. Прави ви по-конкурентни за желаната позиция, защото всеки работодател предпочита кандидатите с професионални компютърни умения.

брой посещения: 15844 от 26.11.2008

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!