Регионална Мрежова Академия при СУ (Cisco Networking Academy Program - CNAP)

Описание:

Академичната програмата на Cisco за обучение в областта на компютърните мрежи и комуникации (Cisco Networking Academy Program - CNAP) се разрасна през последните години и включва в момента повече от 5700 академии в повече от 100 страни. Тази програма се превърна в модел и еталон за електронно обучение. Тя се базира на web-базирано учебно съдържание, онлайн материали, проследяване на успеваемостта на курсиста, помощ и обучение от инструктор, както и много и разнообразни практически лабораторни занятия. Програмата е разработена от високо квалифицирани специалисти обучение в областта на компютърните мрежи и комуникации, обучението се предлага от университети, гимназии, техникуми, колежи, и други образователни организации по света. Съществува много успешно сътрудничесво между Cisco Systems и образователни, правителствени и международни организации, както и водещи технологични компании, които подготвят специлисти за нуждите на глобалната икономика. Формално създадена прз 1997г., програмата представлява последователност от осем курса всеки от които с продължителност 70 учебни часа (или общо 560 часа), чрез които студенти и специалисти се обучават да проектират, изграждат и поддръжат компютърни мрежи. Студентите се подготвят за сертифициране за индустриалните стандарти като Cisco Certified Network Associate (CCNA™), Cisco Certified Network Professional (CCNP™) и Network +. По време на обучението си в програмата студентите прилагат заннията си като работят върху реални компютърни мрежи. Така те получават основни и задълбочени практически умения за работа с компютърни мрежи и технологии в реалния свят.

брой посещения: 12037 от 29.04.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!