Учебен център "Аворио"

Описание:

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР-"АВОРИО" Целта ни е да бъдем в крак с всички новости, наложени от бързото развитие на новите технологии и да предадем нашите знания и умения на Вас. Имаме отличен опит в ефективната реализация на предлаганите от нас курсове и обучения, натрупан в периода на дългогодишната ни практика, който сме готови да споделим с Вас. Ние Ви предлагаме обучение, което се реализира в малки работни групи, за да можем да сме Ви максимално полезни. Предварително сме разработили и подготвили теоретичните материали и упражненията и по този начин времето, прекарано при нас се използва за конкретните цели и задачи със засилена практическа насока. Тези допълнителни материали остават за курсистите с цел да могат да ги използват и след приключване на обучението си при нас. След приключването на курса можете да ни потърсите отново за допълнителна информация или помощ: ПРЕДИМСТВА НА ОБУЧЕНИЕТО В УЧЕБЕН ЦЕНТЪР-"АВОРИО" Организираните компютърни курсове за начинаещи потребители, както и специализираното обучение за офис-асистенти нямат изискване за предварителни познания, образование и възрастови ограничения. Курсът за напреднали потребители има за цел да разшири вашите досегашни знания и да Ви даде още допълнителни умения. ПРЕДИМСТВАТА ДА СЕ ОБУЧАВАТЕ ПРИ НАС СА: * индивидуален подход към всеки курсист * обучение в малки групи * отлична работна атмосфера * готов набор от помощни средства и материали *възможност за разсрочено плащане.

брой посещения: 9287 от 29.04.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!