London College of International Business Studies (LCIBS)

Описание:

THR Consulting Bulgaria в партньорство с London College of International Business Studies (LCIBS) предлагат избор от дипломи и курсове в някои от най-престижните и търсени специалности в международното бизнес-обучение. INTERNATIONAL TOURISM, TRAVEL & LEISURE COURSES: • DIPLOMA IN INTERNATIONAL TOURISM MANAGEMENT • DIPLOMA IN INTERNATIONAL TRAVEL & TOURISM • DIPLOMA IN TRAVEL & TOURISM • DIPLOMA IN TRAVEL TRADE SKILLS • CERTIFICATE IN TRAVEL TRADE SKILLS • FARES & TICKETING По своята същност LCIBS е независим колеж, специализиран в практическото обучение на ориентирани към развитието на кариерата си млади хора от цял свят. Главна цел на колежа е да предостави на обучаващите се възможно най-съвременните програми, курсове и подкрепа не само по време на обучението им, но и след успешното му приключване. Благодарение на малкия размер на групите от обучаващи се и отзивчивостта на преподавателите, всеки студент получава индивидуално внимание. • Обръщайки се към THR Consulting, Вие ще получите обстойни безплатни консултации и напътствия от нашите консултанти с вече акумулиран опит в областта. • Ще Ви помогнем и при попълването и подготовката на набора от документи, необходими Ви за кандидатстване в колежа. • Благодарение на доброто ни сътрудничество с Британското посолство, за да Ви спестим време и средства, сме осигурили всички формуляри и заявления, необходими за вашето успешно кандидатстване и за издаване на студентска виза. • Готови сме също да Ви предложим полезна и изчерпателна информация за живота в Лондон, за възможностите за работа и реализация, както и подробен проспект на колежа. • При желание от Ваша страна, THR Consulting ще Ви помогне в намирането на най-изгодните и удобни за Вас авиокомпании и самолетни билети. • С готовност ще Ви асистираме и при настаняването в Лондон. Всички изброени услуги и консултации са напълно безплатни или за сметка на ТHR Consulting.

брой посещения: 6351 от 17.07.2006

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!