Курс за фитнес инструктури, терапевти - Агенция "CompaSSpa"

Описание:

Днес фитнесът и бодибилдингът са не само начин да поддържаш и изваеш тялото си,а и начин на живот. За тази цел се изискват сериозни и задълбочени познания, за анатомията и устройството на човешкото тяло, хранене и тн. Фитнес тренировките не са конкретно насочени само към оформянето и поддържането на мускулатурата.За доброто здраве и добрият външен вид,са необходими още много други компоненти. Във света на фитнеса има много и разнообразни видове тренировки , хранителни добавки , диети.Най-правилният начин за постигане на целта поне в началото,е професионална консултация и тренировки с персонален фитнес инструктор.Правилно съставената индивидуална програма за хранене и натоварване на мускулутурата е в основата за постигане на желаните резултати. Ако Желаете да станете професионален инструктор по фитнес - "CompaSSpa" провежда професионални курсове за обучение на инструктори по фитнес. Резултат от многогодишният опит и практика на нашите специалисти е програмата за обучение, която засега е най-съвременната, надеждна и прогресивна програма за подготовка, на кадри без задължителното условие да имат спортно или медицинско образование ! Ние сме единствените, които Ви даваме не само леснодостъпни за усвояване знания, а и най-новата и напреднала информация относно характера,целта на фитнеса, силовите тренировки, спортното хранене, груповите занимания и други сфери на спорта и здравето.Курсът е с продължителност от две до три седмици от 14ч-16ч (без събота и неделя) и поради натовареността на залата,няма възможност за индивидуално,съботно-неделно или в друг часови пояс обучение.

брой посещения: 7406 от 23.10.2008

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!