Частни професионални колежи "Делта"

Описание:

Нашата мисия Вярваме, че успешното развитието на България в рамките на Европейския съюз може да се осъществи главно чрез качествено образованието на младите хора. Знаем, че те и техните родители днес търсят прагматичните аспекти на образованието. „Учи, за да не работиш“ остана далеч в миналото и е разбиране, чуждо на духа на пазарната икономика. Успехът днес е функция на професионализма и трезвата преценка за нуждите на пазара. Нашият успех не е случаен. Обучението, което предлагаме умело съчетава теоретичните знания с практически умения и професионална мотивация. Ние не поставяме никаква бариера между Вас и любимата ви професия. Тъкмо обратното – стремим се максимално да Ви доближим и да Ви накараме да се вживеете в нейния дух, да овладеете нейните технология и инструменти, така че веднага след завършването на колежа да се включите в бизнеса – напълно подготвени да управлявате своя или чужда фирма в сферата, която Ви привлича. Забравете баналното „Човек се учи цял живот“... Нашият дългогодишен опит показва, че две години са напълно достатъчни! И ние Ви предлагаме точно това – професионално обучение след средно образование, с което само за две години придобивате легитимна правоспособност да упражнявате любимата си професия! Ние предлагаме отлични програми по професии с европейска реализация и отлични условия, които Ви помагат да осъзнаете и разгърнете своя потенциал! В модерно оборудваните учебни зали, лаборатории и ателиета на колежите ДЕЛТА и по методика – международно изпитана и доказала се при пазарни условия, имате възможност в редовна или задочна форма на обучение практически да овладеете любимата си професии и да тръгнете към трудовата си кариера със самочувствието на истински професионалист!

брой посещения: 9519 от 16.05.2009

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!