Частен професионален колеж "София"

Описание:

Дейността си в съответствие със Закона за професионалното образование и обучение започнахме през 2005 година. В системата на професионалното образование и обучение заемаме водещо място в областта на съвременните изисквания към формите и методите на професионална подготовка. В обучението участват хабилитирани преподаватели с богат академичен опит и такива с дългогодишен професионален стаж придобит от ръководните длъжности, които заемат в съответната професия. Предлагат се утвърдени от лицензиращите държавни органи учебни програми, доказали своите стойности в практиката на европейското професионално образование и обучение.Член сме на Българската асоциация на частните училища. Поддържаме активно сътрудничество с Нов Български Университет. През 2008г. подписахме петгодишен договор за продължаване на образованието на нашите випускници в бакалавърски програми на НБУ. Обучаваме специалисти по договор с Министерството на отбраната и други министерства и ведомства.От 2008г. започнахме прием на обучаеми от други държави. Професионалното образование и обучение е клон от многостранната дейност у нас и чужбина на “АГРОБИЗНЕСИНФОРМ – 2000” АД. "Агробизнесинформ 2000" АД е основанa през 1990 год. на базата на Центъра за автоматизация към Министерството на земеделието и хранителната промишленост. # Фирмата извършва услуги на многобройните си клиенти в следните направления: Извършване на оценки на активи и бизнес предприятия # Консултантски услуги в Агробизнеса # Инженерингови услуги в сферата на съхрахнение на зърното, мелничната и маслодобивната промишленост # Информационни услуги # Разработване и поддържане на информационни системи # Вътрешна и международна търговия със селскостопанска продукция и стоки на хранително-вкусовата промишленост # Издателска дейност # Образователни услуги “АГРОБИЗНЕСИНФОРМ 2000” АД има развита учебно-материална база в която се провежда обучение на специалисти от селското стопанство,езикова и компютърна грамотност по програми одобрени от НАПОО и МОН. “АГРОБИЗНЕСИНФОРМ 2000” АД е разработвала и изпълнила проекти по програмите PHARE и LEONARDO.

брой посещения: 14147 от 16.05.2009

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com


Новини от Поглед Инфо

  Радев: Можем да преодолеем кризите и да сбъднем мечтата си за България само със знанието, таланта и обединените усилия на цялата нация

  Президентът: Външната ни политика трябва да се формулира с консенсус у нас и да се отстоява последователно навън

  Радев: Ще връщам дневния ред към дългосрочните цели на нацията, далеч отвъд хоризонта на политическите мандати

  Ще поеме ли Нинова риска да участва с воденичния камък от своето наследство?

  Средният доход на глава от населението в Китай през 2021 г. $460 на месец, което е увеличение от 9,1% от 2020 г.

  Юрий Тавровский: Вирусите от Алмати заплашват Китай и Русия

  Украйна: Хладилникът и телевизорът се вкопчиха в смъртоносна хватка

  САЩ и ЕС отхвърлиха възстановяването на сферите на влияние на Русия в Европа

  Путин започва да формира антиглобалистки фронт. Президентът на Иран идва в Москва

  По света се увеличава търсенето на руски миротворциЕлате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!