Колеж по мода и дизайн "Св.Ариадна"

Описание:

Условия за кандидатстване и прием: ПРИЕМЪТ ПО ВСИЧКИ СПЕЦИАЛНОСТИ е ПО ДОКУМЕНТИ СПЕЦИАЛНОСТИ : * ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО И МЕНИДЖМЪНТ * МЕНИДЖМЪНТ В МОДНИЯ ДИЗАЙН * МЕНИДЖМЪНТ В СТРОИТЕЛСТВОТО И АРХИТЕКТУРАТА * ТУРИЗЪМ: ОРГАНИЗАЦИЯ И УПРАВЛЕНИЕ НА ХОТЕЛИЕРСТВОТО * ТУРИЗЪМ: ОРГАНИЗАЦИЯ НА ЕКСКУРЗОВОДСКАТА ДЕЙНОСТ * КОМПЮТРИ: КОМПЮТЪРНИ МРЕЖИ * КОМПЮТРИ:ПРОГРАМИРАНЕ И WEB-ДИЗАЙН * АНИМАЦИЯ * ДИЗАЙН : МОДЕН ДИЗАЙН * ДИЗАЙН: ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН * ДИЗАЙН: РЕКЛАМЕН ДИЗАЙН ДОКУМЕНТИ :*диплома за средно образовние * лична карта * медицинско свидетелство Кандидатите за дизайнерските специалности могат да представят малко портфолио със свои рисунки. СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОРИ И ИНТЕРВЮТА СЕ ПРОВЕЖДАТ ВСЕКИ ДЕН ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ЧЕТВЪРТЪК ОТ 10.00 ДО 14.00 ЧАСА ДО ПОПЪЛВАНЕ НА МЕСТАТА В КОЛЕЖА. СРОКОВЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ: Приемът продължава до попълване на местата в колежа. ТАКСИ: за специалност “Туризъм “ и “Предприемачество и мениджмънт“ таксата е 280 евро на семестър; за останалите специалности - 360 евро на семестър. СТУДЕНТСКИ КРЕДИТИ : Societe Generale Експресбанк отпуска изгодни студентски кредити с гратисен период за погасяване СЛЕДВАНЕ В ЧУЖБИНА: “Студентският компас“ към колежа осъществява пълните процедури за продължаване на следването на успешно дипломираните колежани в Германия, Австрия, Дания , Холандия, Швеция,Белгия , Англия, Швейцария, Франция, Италия и Испания в държавни университети без или с минимални такси за обучение. 

брой посещения: 15755 от 16.05.2009

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!