ЧАСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕЖ „ЕВРОСТАНДАРТ”

Описание:

УСЛОВИЯ ЗА ПРИЕМ: Приемът е без конкурсен изпит. Кандидатите се класират по специалности в зависимост от общия успех от дипломата за завършено средно образование, предпочитанията за специалността и по реда на кандидатстване. Няма ограничение за възрастта. Необходими документи: молба и анкетна карта по образец, диплома за завършено средно образование, 2 броя снимки, декларация за запознаване и приемане на правилника на училищто. Срок за подаване на документи и записване : от 1 май до 10 септември 2009г. ПОНЕ 8 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРА КОЛЕЖ „ЕВРОСТАНДАРТ” ! 1. Възможност за придобиване на отлична икономическа квалификация по актуални и перспективни, търсени на пазара на труда професии и специалности, като: • Банково дело • Счетоводство • Митническа и данъчна администрация • Бизнес администрация • Предприемачество и мениджмънт в туризма На успешно завършилите се дава шанс за усвояване на втора специалност с продължителност на обучение една година. 2. Практическа насоченост на обучението с цел овладяване тънкостите на професията и успешно реализиране. 3. Гъвкава организация на учебния процес на модулен принцип. 4. Изучаване на английски и бизнес английски език. 5. Овладяване на съвременен компютърен софтуер. 6. Възможност за производствена практика. На колежаните, постигнали успех над Мн. Добър 4.50 се дава шанс да практикуват в банка, спедиторска фирма или счетоводна къща. Практиките се провеждат след края на учебната година и са с продължителност до един месец. 7. Стипендии за отличен успех. Всяка година се присъждат по две стипендии за отличен успех. Право да кандидатства за стипендия има всеки, чийто успех е над Отличен 5.50. Стипендиите са в размер на семестриалната такса за обучение. 8. Шанс за продължаване на образованието във ВУЗ.

брой посещения: 12901 от 16.05.2009

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Какво е да учиш в Германия и кои са специалностите, които българските студенти предпочитат?

Интервю с Ели Тончева - управител на консултантска агенция за образование и езиково обучение в чужбина „Едланта“.

2. Дни на отворените врати в НПМГ - 4 и 5 ноември 2017 година

Уважаеми родители, седмокласници и всички любознателни ученици, съвсем скоро, на 4 и 5 ноември ще се проведат Дни на отворените врати в Националната природо-математическа гимназия “Академик Любомир Чакалов”.


3. Продават дипломи за средно срещу 900 лeва

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

4. Жителство за първолак

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа


5. Без "Слаб 2" в клас, точки вместо шестици

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

6. И езиковите гимназии с прием от пети клас

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.


7. Емилия Иванова: Изпит по професията вместо втора матура

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред "Стандарт" тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

8. Връщат безплатното висше образование, ако работиш 5 години в България

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише "Монитор".


9. Очакваме с 8000 по-малко абитуриенти догодина

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

10. Експерти и политици обсъдиха образованието на дебат на Стандарт и БАН

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии "Дневният ред на България", организирани от в. "Стандарт" и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com


Новини от Поглед Инфо


Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!