Частен професионален бизнес колеж „Иком Интелект"

Описание:

"ИКОМ ИНТЕЛЕКТ" започва своята дейност от 1996 година като частно професионално училище, лицензирано от МОМН със заповед РД 14-39/19.04.96 - за придобиване на ІІІ-та образователно - квалификационна степен - профил "Стопански мениджмънт". През 2003 година училището е преобразувано в Частен професионален бизнес колеж съгласно заповед на МОМН - РД 14-126/28.07.2003 г. (и следващи №№ РД 14-121/12.07.2004 г., РД 14-154/21.07.2006 г., РД 14-356/22.07.2008 г.), - за придобиване на ІV-та образователно - квалификационна степен за съответната професия. За учебната 2010 - 2011 г. "Иком Интелект" ООД обявява прием в учебните звена: * ЧПК „Иком Интелект" - гр. София * ЧПК „Иком Интелект" - гр. Монтана * ЧПК „Иком Интелект" - гр. Хасково * ЧПК „Иком Интелект" - гр. Плевен * ЦПО „Иком Интелект" - гр. Пловдив * ЦПО „Иком Интелект" - гр. Варна,

брой посещения: 5192 от 16.05.2009

Стани приятел на "Къде да уча?" във facebook и препоръчай на своите приятели

Българският образователен портал www.kadedaucha.com информира ръководствата на университети, училища, детски градини, фирми и организации, че има възможност да актуализират информацията на портала за техните структури в зависимост от техните желания. Информацията трябва да бъде подготвена съобразно структурата на раздела. Актуализацията на информацията е платена. Пишете ни на адрес: info@kadedaucha.com

Последни новини

1. Обявяват второ класиране за гимназиите

/Къде да уча?/ Днес Министерството на образованието и науката трябва да обяви второто класиране за прием в гимназиите. Резултатите ще бъдат публикувани в интернет на сайта на министерството и на регионалните инспекторати, а до 18 ч. списъците ще бъдат разлепени в училищата.

2. Училище да се повтаря още от трети клас

/Къде да уча?/ Няма да загубим пари за наука, ако продължим свършеното дотук
Един учебник с много помагала ще премахне възможностите за корупция, казва Анелия Клисарова


3. Кандидат-студенти обявиха Левски за кръгъл сирак

/Къде да уча?/ Някои хора произлезли от Адам и Ева, а други - от маймуните, това е бисер от мераклите за вишисти

4. Зрелостниците от Кърджали с най-висок резултат на матурите

/Къде да уча?/ София. Зрелостниците от Кърджали, Смолян и Благоевград имат най-висок среден резултат на тазгодишните матури. Това стана ясно Министерството на образованието, в което днес бяха оповестени резултатите от държавните зрелостни изпити 2014 г.


5. Днес е изпитът по български език и литература в СУ

/Къде да уча?/ Кандидатстудентският изпит по български език и литература от редовната сесия в Софийския университет "Св. Климент Охридски" започва днес в 9.00 часа, съобщи пресцентърът на висшето училище.

6. Фалшив сайт пуска неверни оценки от матурите

/Къде да уча?/ Разпространяваната в момента информация, че на сайт са публикувани резултатите от държавните зрелостни изпити е невярна, а въпросната интернет страница няма нищо общо с Министерството на образованието и науката.


7. Спират бизнеса с учебниците

/Къде да уча?/ Спестените пари ще отидат за ремонт на школата

8. Училищата обявяват прием на деца в първи клас

/Къде да уча?/ Днес училищата ще обявяват приема на първокласници за учебната 2014/2015 година. Документите се подаваха от януари месец, а крайният срок бе 30 май.9. Матури по желание и външно оценяване за седмокласниците

/Къде да уча?/ Зрелостниците се явяват днес на втората матура по желание, ако са избрали някой от учебните предмети немски език, физика и астрономия, биология и здравно образование, география и икономика или философски цикъл.

10. Жестоки гафове на матурите! Подвеждащи въпроси и грешки в отговорите

/Къде да уча?/ Гафовете в матурите следват един след друг. Министерството на образованието продължава да се дъни, пише "Труд". От ведомството официално потвърдиха, че в качените на сайта отговори на теста по английски език от втората матура за зрелостниците има грешки.
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!